DEİK – Webinar / Ukraine-Türkiye: New Business
DEİK’ten alınan bir e-postada, DEİK/Türkiye-Ukrayna İş Konseyi ve Kiev merkezli European Business Association (EBA) iş birliğinde 6 Mayıs 2025 tarihinde Ukraine Türkiye: New Business Opportunities başlıklı webinar düzenleneceği bildirilmektedir.
Türkiye saati ile 11.00 – 12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte Ukrayna’daki iş ve yatırım olanakları, son yasal düzenlemeler ve karşılıklı ticari ve ekonomik iş birliğinin artırılması için atılması gereken adımlar gerek genel çerçevede gerekse de sektörler özelinde (tarım ve gıda sanayii, inşaat ve altyapı, enerji ve yenilenebilir enerji kaynakları) değerlendirilecek, katılımcıların soruları cevaplanacaktır. Etkinlik dili İngilizcedir.
Webinara katılmak için https://eba.com.ua/en/event/ukrayina-turechchyna-novi-mozhlyvosti-dlya-biznesu-2025-04-07-15-38/ bağlantısında yer alan kayıt formunun doldurulması gerekmektedir:
Ayrıntılı bilgi için:
DEİK Türkiye-Ukrayna İş Konseyi
Elnur Osmanov
E-posta: eosmanov@deik.org.tr
Tel: 0212 339 50 67